Prosimo počakajte...

Brezplačna dostava!

BioMin zobna pasta za remineralizacijo zobne sklenine, 75ml

TOP INOVACIJA!

BioMinF zobna pasta za remineralizacijo zobne sklenine, z revolucionarno formulo, ki rešuje kar tri probleme hkrati: 

  • Občutljivost zob
  • Kislinsko erozijo
  • Zobno gnilobo oziroma karies

Zobna pasta BiominF je na voljo v lekarnah po Sloveniji.


Cena6,49 €

BioMinF zobna pasta za remineralizacijo zobne sklenine, z revolucionarno formulo, ki rešuje kar TRI probleme hkrati:

  • Občutljivost zob
  • Kislinsko erozijo
  • Zobno gnilobo ali karies
  • 1x 75ml

Inovativna zobna pasta, ki vsebuje bioaktivne delce z edinstveno formulacijo fluorida, kalcija in fosfatov. Omogoča hitro remineralizacijo zob. BioMinF je namenjen za pomoč pri zdravljenju treh skupnih problemov: zobna gniloba oziroma karies, kislinska erozija in dentinska preobčutljivost.

Omogoča hitro naravno remineralizacijo zob, ker nudi povečano odpornost proti kislini in zmanjšuje občutljivost zob. Deluje tako, da blokira izpostavljene dentinske kanale. Občutljivost je posledica odprtih dentinskih kanalov v zobeh. Le ti omogočajo dostop do živčnih končičev, ki so povezani z zobno pulpo in tako neposredno povezani z osrednjim živčnim sistemom. Zobne paste, ki vsebujejo sestavino BioMin lahko zamašijo dentinske kanale in delujejo kot ovira za posredovanje vročega in hladnega znotraj zob.

Zobne paste, ki vsebujejo BioMin so učinkovite pri blokiranju tubul in delujejo kot ovira za toplo in hladno, ki se prenaša znotraj zoba.

Majhna koncentracija fluorida v BioMinF se po ščetkanju sprošča do 12 ur na površini zob. To omogoča zobem, da razvijejo bogat sloj fluorida na sklenino, ki je veliko bolj odporna na napad kislin iz brezalkoholnih pijač kot so sadni sokovi in gazirane pijače.

Počasno sproščanje kalcija in fosfata pomaga slini v ustih, da zamenja minerale, ki se izgubijo zaradi uživanja kislih pijač in sladke hrane.

Kalcij in fosfat tvorita nov mineral (fluoroapatit), ki pomaga obnoviti, okrepiti in zaščititi strukturo zoba.
 

Sestavine:

Glycerin, Silica, PEG 400, Fluoro Calcium Phospho Silicate, Sodium Lauryl Sulphate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Potassium Acesulfame. Vsebuje 530 ppm fluorida. Primerna je tudi za otroke.

Brezplačna dostava!

Kontakt

Biomin Slovenija
Litostrojska cesta 40a,
1000 Ljubljana

  00 386 40 554 373
  [email protected]

Kontakt

Kontakt

Za več informacij o BioMin-u in v primeru vprašanj, nas prosimo kontaktirajte preko spodnjega obrazca.